Azt olvashatjuk:

"AZ IMA MENTETTE MEG A NEBULÓKAT A KASSZAM RAKÉTÁTÓL

A délvidéki Sdérot városkában a múlt héten csoda történt. A manapság frontvárosnak tekinthető Sdérot szinte naponta szenvedi el a palesztin terroristák által küldött Kasszám rakétákat, amelyeket az Izrael által kiürített Gázai térségből lőnek az izraeli polgári lakosságra.

Az elmúlt héten egy sdéroti vallásos iskolát találta el az egyik lövedék, mégpedig úgy hogy az egyik osztály telitalálatot kapott. Csodával határos módon az mentette meg a 10-11 éves gyerekeket, hogy reggeli fél nyolc és negyedkilenc között nem tartózkodtak az osztályban, hanem közös imán vettek részt az iskola zsinagógájában. Az osztály romhalmazzá vált, de a diákok, akik akkor éppen imádkoztak - sértetlenek maradtak..."

Ebből ugye nem annyira az ima az érdekes, hanem a Kasszamok veszélyességének bemutatása. Bár az ima is érdekes. Nektek mi ragadta meg a figyelmetek nebben a történetben?

A bejegyzés trackback címe:

https://olvass.blog.hu/api/trackback/id/tr41855733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása